Ogłoszenia

Oświadczenie redakcji w związku z komentarzami pod wiadomością o ofercie studiów na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim

Jako redakcja portalu ceniącego wolność słowa, ale i jego kulturę, oświadczamy, że komentarze wulgarne, napastliwe i obraźliwe będą usuwane spod postów zamieszczanych zarówno na portalu internetowym filozofuj.eu, jak i w powiązanych z nim mediach społecznościowych. Jednocześnie przepraszamy tych wszystkich, którzy poczuli się urażeni wspomnianymi niestosownymi komentarzami, i apelujemy do naszych Czytelników o respektowanie zasady szacunku dla innych osób, czy to adwersarzy, czy też osób będących przedmiotem wypowiedzi.

Redakcja portalu filozofuj.eu

Numery drukowane można zamówić online > tutaj. Prenumeratę na rok 2024 można zamówić > tutaj.

Dołącz do Załogi F! Pomóż nam tworzyć jedyne w Polsce czasopismo popularyzujące filozofię. Na temat obszarów współpracy można przeczytać tutaj.

Wesprzyj „Filozofuj!” finansowo

Jeśli chcesz wesprzeć tę inicjatywę dowolną kwotą (1 zł, 2 zł lub inną), przejdź do zakładki „WSPARCIE” na naszej stronie, klikając poniższy link. Klik: Chcę wesprzeć „Filozofuj!”